Aveda brilliant universal styling creme

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

In de webshop van La Ligne vindt u verzorgende haarproducten, zoals de Aveda brilliant universal styling crème. In de kapsalon van La Ligne in Gorinchem werken onze hairstylisten enkel met natuurlijk producten die uw haar en de natuur respecteren. We maken onze producten graag beschikbaar voor iedereen. Zo bestelt u dus eenvoudig de styling creme of de Aveda color conserve daily color protect shampoo online.

Aveda brilliant universal styling crème voor glanzend haar

De Aveda brilliant universal styling crème is het perfecte product om uw haar te stylen. Breng de crème aan op vochtig haar en stylen wordt wel heel eenvoudig. De rijke crème houdt uw kapsel in model, maar geeft uw haar een prachtige, natuurlijke glans. Met de Aveda brilliant universal styling crème stapt u elke dag de badkamer weer buiten met een prachtige look. Zoals alle producten in de webshop van La Ligne, is ook de Aveda brilliant universal styling crème gemaakt met natuurlijke ingrediënten. De styling crème bevat biologische aloë die zorgt voor heerlijk zacht haar. De crème is bovendien geschikt voor middelfijn tot dik haar en verkrijgbaar in een tube van 150 ml.

Smooth infusion style prep smoother

Een pre-styling product voor een langdurig glad resultaat. Beschermt het haar tegen beschadiging  door warmtestyling. voorkomt pluis en beschermt gedruende 12 uur tegen vocht, aanbrengen op handdoekdroog haar.

35,00 EUR

Houd kleuren levendig met een beschermende crème

Heeft u uw haren gekleurd? Dan is het een goed ie om uw haren te behandelen met een crème die de kleuren levendig houdt. De Aveda color conserve daily color protect is hiervoor de beste oplossing. Breng deze crème elke dag aan op uw haren en voorkom dat de kleuren vervagen. De color conserve daily color protect hydrateert bovendien uw haar dankzij de organische plantenoliën en beschermende uv-filters die erin verwerkt zijn.

Bestel nu uw natuurlijke haarproducten

Bestel vandaag nog uw natuurlijke haarproducten, zoals de Aveda brilliant universal styling crème of color conserve daily color protect in onze webshop. Selecteer de gewenste producten, zoals styling crèmes en haarsprays, en betaal veilig via iDEAL. Uw producten worden dan gratis bij u aan huis geleverd. Vanaf twee producten ontvangt u bovendien een leuke korting. Wacht niet langer en bestel nu bij La Ligne! Heeft u nog vragen over de producten in ons aanbod? Bel dan 0183-636367.