Aveda curl enhancer

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Geniet van prachtig pluisvrij krullend haar met de Aveda curl enhancer. In de webshop van La Ligne vindt u een ruim aanbod haarverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Dezelfde producten worden dagelijks gebruikt door onze haarstylisten in onze kapsalon. Elk verzorgingsproduct is met zorg door ons uitgekozen en respecteert de gezondheid van uw haren én de natuur.

Ga voor prachtige, volle krullen met een Aveda curl enhancer

Heeft u krullend haar? Wilt u uw krullen de juiste verzorging geven en genieten van glanzend en pluisvrij haar? Dan is de curl enchancer van Aveda hét haarverzorgingsproduct dat u in huis moet hebben. In onze webshop vindt u zowel een pre-styling Aveda curl enchancer als een curl enhancer hairspray. Beide producten behoren tot het Be Curly-productassortiment van Aveda. Deze curl enhancer zijn gemaakt van tarweproteïne en biologische aloë en werken krulversterkend. Naast curl enhancer, vindt u ook ander Aveda producten speciaal ontworpen voor krullend haar bij La Ligne. Denk hierbij aan een gespecialiseerde shampoo of een haarmasker om krullen te ontwarren. Zo zorgt u ook thuis voor prachtig en gezond krullend haar en toon vol trots uw krullen.

Smooth infusion naturally straight

Deze stylingcrème maakt alle typen krullen geleidelijk steiler met iedere styling. Voor een langdurig glad en steil effect zonder het haar te verzwaren.

31,00 EUR

Geniet snel van pluisvrije krullen en bestel meteen

Bestel in enkele muisklikken een van de Aveda curl enhancer producten in onze webshop. U betaalt veilig online via iDEAL en ontvangt uw producten gratis thuis. Bestelt u twee of meer producten? Dan profiteert u van een mooie korting. Ontdek het zelf en bestel meteen! Heeft u nog vragen over de producten in ons aanbod? Bel dan 0183-636367.