Aveda damage remedy daily hair repair

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

In de webshop van La Ligne vindt u een ruim assortiment haarverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Deze zijn goed voor uw haar én voor het milieu. Onze haarstylisten gebruiken deze producten, zoals de Aveda damage remedy daily hair repair, dagelijks in de kapsalon. Zo zijn we zelf helemaal overtuigd van de kracht en werking ervan. Ontdek het zelf en bekijk het aanbod in de webshop.

De kapper in Gorinchem met pure liefde voor uw haar én de natuur

Gestylet haar zorgt voor heel wat prachtige kapsels en looks. Echter is de hitte van de stijltang zeer schadelijk voor uw haar. Uw haar wordt er broos van en breekt makkelijker af. Ook gespleten haarpunten zijn vaak het gevolg van styling. Gelukkig kunt u dit eenvoudig vermijden door het gebruiken van de Aveda damage remedy daily hair repair. Dit pre-stylingproduct beschermt uw haar tegen schade door warmtestyling. Breng het aan voor u aan de slag gaat met de stijl- of krultang en geniet zorgeloos van een prachtig resultaat en gezond haar.

Be curly conditioner

versterkt krullen en golven,voorkomt pluis en geeft een prachtige glans. Duurzaam verkregen tamanu-olie hydratheert het haar. Bevat tarweproteine

28,00 EUR

Bestel al uw haarverzorgingsproducten online bij La Ligne

Ontdek hoe de Aveda damage remedy daily hair repair uw haar beschermt en bestel dit product in onze webshop. U betaalt veilig online via iDEAL. Vervolgens ontvangt u uw haarverzorgingsproduct binnen enkele dagen aan huis. De verzending is bovendien gratis. Bestelt u meer dan twee producten? Dan ontvangt u van ons een leuke korting. Hoe meer producten, hoe groter deze korting is! Duik dus snel onze webshop in en ontdek het volledige aanbod. Heeft u nog vragen over de producten in ons aanbod? Bel dan 0183-636367.