Aveda producten

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Uw Aveda haarproducten bestelt u met enkele klikken in de webshop van La Ligne. In ons aanbod vindt u een breed aanbod aan natuurlijke haarverzorgingsproducten van Aveda en andere toonaangevende merken. Wij zijn helemaal overtuigd van de efficiënte werking van de Aveda producten. We gebruiken ze dan ook zelf in onze kapsalon. Lees verder en ontdek meer over onze Aveda haardproducten of bestel ze meteen in de webshop.

Aveda producten voor alle haartypes

Aveda is een Amerikaans merk van haarproducten gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Hun filosofie? Natuur is de beste schoonheidsverzorging. Alle producten van Aveda worden daarom met zorg ontwikkeld om uw haar optimaal te verzorgen en het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Deze producent heeft bovendien producten voor alle soorten haartypes. Dus zoekt u Aveda producten voor dik haar of juist voor fijn haar? In het assortiment vindt u het allemaal. Aveda heeft bovendien een speciale lijn haarproducten ontwikkeld voor krullend haar. Werkelijk iedereen kan dus genieten van glanzend en gezond haar dankzij natuurlijke producten van Aveda.

Brilliant shampoo

Intensief reinigende shampoo voor dagelijks gebruik. Verwijdert vuil en restanten van haarproducten voor ultieme zachtheid en glans.

25,00 EUR

Ontdek ons ruime assortiment en bestel

In de webshop van La Ligne vindt u een ruim aanbod aan producten van dit Amerikaans merk. Zo bestelt u hier onder andere:

Zoek de geschikte Aveda producten voor uw kapsel en plaats ze in het winkelmandje. U betaalt vervolgens veilig via iDEAL en profiteert van gratis verzending. Bestelt u twee of meer producten? Dan krijgt u van ons een leuke korting. Hoe meer producten, hoe groter deze korting is! Dus sla uw slag en bestel uw haarproducten in onze webshop. Bij vragen bereikt u ons op 0183-636367.