Aveda producten

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen


Bent u op zoek naar een Aveda salon waar de kapper werkt met deze geweldige haarverzorgingsproducten? Wilt u de producten van Aveda ook thuis gebruiken in plaats van alleen bij de kapper? Dan heeft u geluk! La Ligne is naast salon, ook een van de verkooppunten van Aveda producten. In onze webshop bestelt dan ook u eenvoudig al wat u nodig heeft voor uw haarverzorging. Zo stapt u elke dag de deur uit met gezonde haren en een prachtig kapsel.

Uw Aveda salon werkt enkel met de beste producten

La Ligne is een Aveda salon. Dit betekent dat onze kapper gebruikmaakt van verscheidene Aveda producten om uw haar te verzorgen. Zo gebruikt de kapper onder andere Aveda haarverf en spoeling. Waarom maken we deze keuze? Omdat we geloven dat gezond haar niet ten koste mag gaan van het milieu. Daarom gebruiken we als kapper Aveda producten, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en vervaardigd met zo veel mogelijk duurzame energie. De filosofie van dit Amerikaans merk is dan ook dat natuur de beste schoonheidsverzorging is. Als groene salon zijn wij het daar volmondig mee eens.

Eén van de Nederlandse Aveda verkooppunten

Bent u ook helemaal overtuigd van de werking van de natuurlijke Aveda producten? Wilt u deze thuis ook gebruiken? Perfect! La Ligne is namelijk een van de Aveda verkooppunten in Nederland. In onze webshop stellen we dan ook een breed aanbod aan haarproducten voor u beschikbaar. Er zijn weinig andere verkooppunten met zo'n ruim assortiment. U vindt er bovendien producten voor alle haartypes, van fijn haar tot krullen: alles voor een optimale haarverzorging. Van shampoo en conditioner tot gel en krulversterkers.

 

Kom langs in de salon of bestel online

Verwen uzelf en uw haar en breng een bezoek aan het Aveda salon van La Ligne in Gorinchem of Hardinxveld. Gun uw haar elke dag de beste verzorging en bestel uw Aveda haarproducten in onze webshop. Weinig andere verkooppunten kunnen ons aanbod en onze service evenaren. Zo profiteert u bij ons van gratis verzending en ontvangt u korting bij een bestelling vanaf twee producten. Ontdek het zelf en ga meteen naar onze webshop. Heeft u nog vragen over de producten in ons aanbod of over de levering? Bel dan 0183-636367.