Aveda smooth infusion

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Ga voor glad en zijdezacht haar met de Aveda smooth infusion shampoo en conditioner. In de webshop van kapsalon La Ligne vindt u een ruim aanbod Aveda producten met natuurlijkje ingrediënten. Ontdek de shampoo en conditioner voor uw haartype en geniet elke dag van glanzende en gezonde haren. Lees verder en ontdek meer over de Aveda smooth infusion productlijn of bestel ze meteen in de webshop.

Ontdek de Aveda smooth infusion productlijn bij La Ligne

Deze productlijn van Aveda is speciaal ontwikkeld voor glad en glanzend haar. Zo is er de Aveda smooth infusion shampoo, een milde reiniger geschikt voor dagelijks gebruik. Als u uw haren hiermee wast, geniet u van een glad en zacht resultaat. De smooth infusion productlijn van Aveda is bovendien ontwikkeld om pluizen te vermijden en uw haar te hydrateren. Naast shampoo, bestaat deze lijn ook uit een smooth infusion conditioner, haarmasker, pre-styling product en stylingcrème. Zo maakt u met de stylingcrème uw krullen geleidelijk steiler met iedere styling. Zo geniet u van een langdurig glad effect. De pre-styling smooth infusion crème van Aveda maakt het stylen dan weer eenvoudiger als u dit product aanbrengt.

scalp benefits shampoo

Een milde, diep reinigende shampoo op basis van reinigers uit kokos- en babassunoot. Reinigt diep tot aan de wortel, verwijdert overtollig talg en build-up

25,00 EUR

Bestel meerdere producten en ontvang korting

Elk Aveda product in de smooth infusion lijn bevat natuurlijke ingrediënten, zoals biologische aloë, maïs en guar bonen. Dit garandeert een gezond en milieuvriendelijk resultaat. Ontdek het zelf en bestel uw Aveda producten bij La Ligne. Vindt de juiste shampoo en conditioner in de webshop en laat deze gratis thuis leveren. U ontvangt bovendien een mooie korting bij een bestelling vanaf twee producten. Heeft u vragen over onze service of producten? We beantwoorden ze graag als u belt naar 0183-636367.