Confixor liquid gel

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Ontdek de Aveda confixor liquid gel in de webshop van La Ligne. In de webshop van onze kapsalon vindt u een ruim aanbod aan haarproducten met natuurlijke ingrediënten. Dit maakt de producten effectief en milieuvriendelijk. Volgens dit Amerikaanse merk is de natuur dan ook de beste schoonheidsverzorging. Lees meer over de Aveda confixor liquid gel of bestel deze meteen online.

 

Aveda confixor liquid gel stylet en verstevigt

De Aveda confixor liquid gel is een zeer lichte styling gel; het perfecte product om uw kapsel mee in model te brengen. De gel zorgt voor een medium fixatie en voedt uw haar terwijl het verstevigt. Zo versterkt deze gel fijn tot middelfijn haar terwijl het fixeert. Deze eigenschappen heeft het te danken aan de morikueproteïne waarmee de confixor liquid gel verrijkt is. De gel verspreid bovendien een aangename geur, de kenmerkende Aveda purefume™ geur. Deze bestaat uit biologische lavendel, petitgrain en ylang. De confixor liquid gel is effectief en milieuvriendelijk, maar ook diervriendelijk. Het product werd namelijk getest op mensen in plaats van op dieren.

Bestel nu al uw haarproducten bij La Ligne

Ontdek zelf de werking en aangename geursensatie van deze gel. Bestel deze meteen in onze webshop. Bekijk zeker ook het overige aanbod haarproducten van Aveda met shampoos, conditioners, haarmaskers en meer. Bestelt u twee of meer producten bij La Ligne? Dan ontvangt u korting. Hoe meer producten, hoe groter de korting! De levering is bovendien gratis. Ga dus snel naar de shop en bestel al uw haarproducten. Heeft u vragen over onze service of producten? We beantwoorden ze graag als u belt naar 0183-636367.