Groene kapper

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Laat u verrassen door de groene kapper. In de kapsalon van La Ligne werken wij enkel met natuurlijke producten. Op die manier profiteert ook de natuur van de duurzame aandacht voor uw haar. Onze behandelingen zorgen ervoor dat de natuurlijke conditie van uw haar wordt gestimuleerd om weer een natuurlijke groei te bevorderen.

De groene kapper waar u online producten kunt bestellen 

Wilt u thuis ook het beste uit uw haren halen? U kunt nu ook onze producten van Aveda online bestellen in onze webshop. Plaatst u een bestelling boven de €65,-? Dan bezorgen wij de bestelling gratis bij u thuis. Op onze webshop betaalt u veilig via iDEAL. Ontvangt u graag advies over de producten die in onze webshop zijn te vinden? Onze haarstylisten van de groene kapper staan altijd voor u klaar. Bent u geïnteresseerd in één van onze behandelingen zoals wassen, knippen en föhnen of het laten zetten van high lights? U kunt van te voren een afspraak maken zodat u zeker weet dat u aan de beurt komt. Op maandag en donderdag werken we uitsluitend op afspraak, op de andere dagen met uitzondering van zondag kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Voor het maken van een afspraak bij de groene kapper of voor vragen kunt u bellen naar het telefoonnummer 0183-636367.

Flax seed aloe gel

Deze sterke fixatiegel biedt maximale controle om het haar in model te brengen. Bevat gecertificeerde biologische aloë-vera en vlaszaad. Geeft volume en stevigheid aan middeldik tot stug haar.

22,00 EUR