Invati exfoliating shampoo

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Bestel de invati exfoliating shampoo in de webshop van kapsalon La Ligne. Deze shampoo is uitermate geschikt voor dunnend haar. Net zoals vele andere Aveda producten, gebruiken we deze shampoo ook zelf in de kapsalon. Ontdek zelf de werking van dit haarproduct en bestel uw invati shampoo in de webshop.

Invati exfoliating shampoo voor een gezonde hoofdhuid

De naam Invati is afkomstig van het Sanskriet en betekent verkwikken. Dan is dan ook exact wat de Invati exfoliating shampoo doet. Deze niet-schuimende shampoo verkwikt uw hoofdhuid. De shampoo reinigt, exfolieert en vernieuwt. Dit dankzij het salicylzuur afkomstig van de wintergroen plant. Bovendien verwijdert het product resten die de poriën van de hoofdhuid kunnen verstoppen. Met de invati exfoliating shampoocreëert u een gezondere hoofdhuid, maar ook gezonder haar. Uw haar wordt er namelijk dikker en voller van. Ook lang na het wassen, geniet u bovendien van de karakteristieke Aveda purefume ™ geur van deze shampoo. De invati exfoliating shampoo bevat natuurlijke ingrediënten, zoals:

  • Biologische lavendel
  • Biologische rozemarijn
  • Biologische geranium

Invati scalp revitalizer

Geeft energie, herstelt de hoofdhuid en voorkomt haaruitval. De kracht van densiplex met kurkuma, vitamine E en ginseng helpt haarverlies te verminderen en verbetert de dikte van het haar.

61,00 EUR

Ga voor voller haar en bestel de Invati shampoo

Naast shampoo, vindt u ons ons aanbod ook de invati conditioner en scalp revitalizer: de volledige Aveda invati exfoliating productlijn voor voller haar. U bestelt al deze producten al met enkele klikken in de La Ligne webshop. Bovendien ontvangt u korting bij twee of meer producten. Levering is uiteraard gratis. Laat u overtuigen door de natuurlijke haarproducten van Aveda en bestel ze meteen. Heeft u vragen over onze service of producten? We beantwoorden ze graag als u belt naar 0183-636367