Kapper Gorinchem

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Bent u op zoek naar een kapper in Gorinchem die alleen met natuurlijke producten zorgt voor een prachtige coupe? Komt u dan eens langs bij de kapsalon in Gorinchem: La Ligne. Hier geloven wij in de filosofie: mode maken, maar niet ten koste van uw eigen persoonlijkheid. Versterk uw innerlijke gevoel met een verzorgd uiterlijk. Net als iedereen wilt u natuurlijk gezond haar dat glanst. Dit doen wij dan ook met milieuvriendelijke producten om zo’n natuurlijk mogelijke look te creëren. Loop gerust eens binnen in de kapsalon in Gorinchem en laat u inspireren door onze kapsters.

De kapper in Gorinchem met pure liefde voor uw haar én de natuur

In de kapsalon in Gorinchem werken we alleen met natuurlijke producten van het merk Aveda. Dit merk verbindt schoonheid, milieu en welzijn met elkaar en vindt dat we elkaar en de aarde met respect moeten behandelen. Daar staan wij als kapper in Gorinchem zeker achter. De haarproducten van Aveda zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. Plaatst u boven de €65,- een bestelling? Dan bezorgen wij deze geheel gratis bij u thuis. U kunt op onze webshop veilig betalen via iDEAL.

Flax seed aloe gel

Deze sterke fixatiegel biedt maximale controle om het haar in model te brengen. Bevat gecertificeerde biologische aloë-vera en vlaszaad. Geeft volume en stevigheid aan middeldik tot stug haar.

22,00 EUR

La Ligne ook herenkapper in Gorinchem

Uiteraard zijn heren ook van harte welkom bij onze herenkapper in Gorinchem. Of u nu uw haar wilt laten opscheren, bijknippen, wassen of laten föhnen. Het is allemaal mogelijk bij de herenkapper in Gorinchem. Ook op het gebied van herenkapsels is ons team op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Heeft u een bepaald kapsel in gedachten? De herenkapper in Gorinchem zorgt dat u er weer trendy bijloopt. Onze kapsalon in Gorinchem is van maandag tot en met zaterdag open. Op maandag en donderdagavond werken wij alleen op afspraak. Belt u voor het maken van een afspraak naar het telefoonnummer 0183-636367.