Natuurlijke haarverf kappers

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Natuurlijk haarverf wordt steeds vaker gebruikt door kappers. En dat is niet zo vreemd. Met deze verf wordt uw haar intensief gevoed én geniet u van zijdezacht en stralend haar. De kappers van La Ligne in Hardinxveld werken enkel met natuurlijke haarverf en heten u van harte welkom in de salon.

Natuurlijke haarverf voor ieder haartype door kappers in Hardinxveld

Of u nu stijl haar, haar met een slag of krullend haar heeft, voor ieder haartype gebruiken onze kappers in Hardinxveld natuurlijke haarverf. Weet u al welke kleur u wilt? Wilt u uw uitgroei laten bijwerken? Of ontvangt u graag advies over wat voor kleur het meest geschikt voor uw huidskleur is? In alle gevallen voorzien wij u graag van meer informatie als u plaatsneemt in een van onze stoelen.

Gebruik haarverzorgingsproducten uit de webshop

Naast dat u de haarverf die wij in onze salon gebruiken online bestelt, bestaat ons aanbod uit tal van andere producten. Hierbij kunt u denken aan shampoos, conditioners en haarmaskers. Naar welke producten gaat uw voorkeur uit? Ontdek ons veelzijdige aanbod online en bestel in slechts een paar muisklikken.

Stel uw vragen over natuurlijke haarverf telefonisch of in de salon in Hardinxveld

Welke producten zijn het meest geschikt voor uw haartype? En hoe behoudt u iedere dag een stralende coupe? Op deze vragen geven wij u graag antwoord. Bezoek onze salon in Hardinxveld of bel met een van onze kappers via 0184-617958. Met jarenlange ervaring in het kappersvak weten wij als geen ander welke producten het meest geschikt voor uw haartype zijn.

Be curly co-wash

Bent u gezegend met een bos krullen? Deze sulfaatvrije, beperkt schuimende conditioner reinigt de hoofdhuid mild. Uw haar is tot wel 3 dagen lang gehydrateerd. Voor gedefinieerde, zijdezachte krullen zonder pluis.

27,00 EUR