Natuurlijke haarverzorging Hardinxveld

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Natuurlijke haarverzorging staat centraal bij de behandelingen in de kapsalon van La Ligne in Hardinxveld. Of het nu gaat om een korte of lange behandeling, de producten die we gebruiken zijn voorzien van onder meer de beste oliën en vervaardigd met respect voor de aarde. Thuis genieten van zijdezacht haar? Dat kan! de producten die wij in onze salon gebruiken bestelt u namelijk ook in onze webshop.

Natuurlijke haarverzorging van Aveda in de salon in Hardinxveld

Ook tussen de kappersbezoeken in wilt u uw haar laten stralen. Hierdoor is het belangrijk om de juiste haarverzorgingsproducten te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor de natuurlijke haarverzorging van Aveda, die wij ook gebruiken in de salon in Hardinxveld. De producten zijn voor 97% natuurlijk en omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën

Gratis bezorging 

Interesse in de producten op het gebied van natuurlijke haarverzorging die wij gebruiken in onze salon in Hardinxveld? Bestel de producten in onze webshop en betaal via iDEAL. Bij een bestelling is de bezorging zelfs geheel gratis. vanaf 2 producten 10% korting, vanaf 4 producten 20%. Voor advies over een van onze producten staan we u uiteraard graag te woord.

Naar welke natuurlijke haarverzorging gaat uw voorkeur uit?

Of u nu uw haar wilt kleuren of intensief verzorgd met shampoos en haarmaskers, in beide gevallen is het verstandig om gebruik te maken van natuurlijke haarverzorging. Heeft u vragen over een van onze producten? Kom langs in de salon in Hardinxveld of bel naar 0184-617958.

Color conserve conditioner

een conditioner die de haarschubben afsluit zodat kleur en glans ingekapselt worden. Met een 100% organisch aroma

28,00 EUR

Levering :