Natuurlijke haarkleuring

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Kies voor natuurlijke haarkleuring wanneer u uw haren wilt laten verven. Bij La Ligne werken we uitsluitend met natuurlijke producten en bieden wij op die manier alleen milieuvriendelijke behandelingen aan. Wij hebben pure liefde voor uw haar én de natuur en daar zijn we trots op. Loopt u eens binnen in onze kapsalon en laat u inspireren en verrassen door onze deskundige kapsters.

Een nieuw kapsel door middel van natuurlijke haarkleuring 

Het voordeel van natuurlijke haarkleuring is dat er geen PPD in verwerkt is en dat haarbeschadiging en huidirritatie wordt voorkomen. Het haar zal er vitaler uitzien en de kleuren zullen intenser zijn dan wanneer er haarkleuring gebruikt wordt met kunstmatige toevoegingen. Daarnaast is natuurlijke haarkleuring ook goed te gebruiken tijdens de zwangerschap. Wilt u van te voren graag eerst kleuradvies ontvangen? Ook daarvoor bent u bij La Ligne aan het juiste adres. Samen kijken we graag met u naar de verschillende opties en komen tot een mooi resultaat waar wij beide trots op kunnen zijn. Wij willen dat wanneer u de deur achter u dichttrekt, u met een tevreden lach en een prachtige coupe weggaat. Voor een afspraak kunt u bellen naar het telefoonnummer 0183-636367. Of loop gewoon binnen in onze kapsalon. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Op maandag en donderdag werken wij alleen op afspraak.

Be curly shampoo

Een milde shampoo die krullen en golven versterkt en pluis voorkomt. Met een aroma van gecertificeerd organische limoen, citroen, sinaasappel en bergamot. Bevat tarweproteine

25,00 EUR