Top kappers Gorinchem

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Naar top kappers in Gorinchem hoeft u niet verder meer te zoeken. Het team van La Ligne heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van verschillende haartypen. Wij werken enkel met natuurlijke producten, waardoor u verzekerd bent van sterk, stralend en gezond haar. Bekijk onze tarieven alvast online en plan telefonisch een afspraak in voor een bezoek aan onze salon.

Top producten worden gebruikt door onze kappers in Gorinchem

Van stijl tot aan krullend haar en van een uitgebreide verfbehandeling tot aan een korte knipbehandeling. In alle gevallen maken we gebruik van producten van hoogstaande kwaliteit. Naar welke behandeling gaat uw voorkeur uit? U vindt een overzicht van de behandelingen en de bijpassende tarieven online terug.

97% natuurlijke producten van Aveda

De top producten die onze kappers in Gorinchem gebruiken zijn van onder meer het merk Aveda. Deze producten zijn 97% puur natuur, professioneel ontwikkeld, klinisch getest en in harmonie met het leven. Droge en gespleten punten zijn bij ons verleden tijd. Zelfs tussen de kappersbehandelingen in. U bestelt ons veelzijdige aanbod namelijk eenvoudig én snel in de webshop

Vragen over de top producten die onze kappers in Gorinchem gebruiken?

Of u nu vragen heeft over een van onze producten of graag een afspraak inplant in de salon, in beide gevallen staan we u graag te woord via  0183-636367. Neemt u binnenkort plaats in een van onze kappersstoelen?

Sun care protective hair veil

speciale spray met uva en uvb filter. beschermd uw haar en hoofdhuid tegen de zon

25,50 EUR

Op voorraad