Top kappers

  • Milieuvriendelijke verzorging
  • Natuurlijke producten
  • Duurzame behandelingen

Bij La Ligne werken alleen top kappers die uw haar op een natuurlijke manier laten glanzen en stralen. Wij verzorgen op een milieuvriendelijke wijze uw kapsel met de beste natuurlijke producten. Wij adviseren u graag over een geschikt kapsel door kritisch te kijken naar uw haar en de vorm van uw gezicht. Heeft u een kapsel in gedachten die u graag eens een keer wilt uitproberen? Laat het onze top kappers vooral weten. Zij zijn op de hoogte van de lopende trends en ontwikkelingen en brengen deze graag in praktijk. Eén van onze junior stylisten stond zelfs in de finale bij een avondvullende show van L’Oréal.

De top kappers laten uw beschadigde haren weer stralen 

Heeft uw haar het zwaar te verduren gehad? In onze top salon wordt uw haar op zo’n manier verzorgd dat de natuurlijke conditie van uw haar hersteld wordt. Wanneer u onze top salon uitloopt heeft u geen last meer van droge en gespleten haarpunten. Uw haar straalt weer en blaakt van gezondheid. Wilt u zelf uw haren goed blijven verzorgen? Op onze webshop kunt u onze haarproducten van Aveda gemakkelijk online bestellen. Plaatst u een bestelling boven de €65,-? Dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis.

Color conserve daily color protect

Kapselt kleur in om vervaging te voorkomen en de levendigheid te behouden. Met beschermende, botanische UV-filters en organische plantenolien die het haar hydrateren en laten glanzen.

29,00 EUR

Loop binnen in de top salon

Bent u benieuwd geworden wat onze top kappers voor u kunnen betekenen? Onze top salon is van maandag tot en met zaterdag geopend. Op maandag en donderdagavond werken wij alleen op afspraak. Maakt u een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer 0184--617958..