Uw duurzame kapper in Hardinxveld

Milieuvriendelijke verzorging

Natuurlijke producten

Duurzame behandelingen

Bij La Ligne, de kapper in Hardinxveld, geloven we in mode maken, maar niet ten koste van uw eigen persoonlijkheid. Op een milieuvriendelijke wijze verzorgen wij uw haar met de beste natuurlijke producten. Om op de hoogte te blijven van de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van haar gaan onze medewerkers regelmatig naar nationale en internationale shows. Heeft u zelf een bepaalde coupe in gedachten die u laatst in een tijdschrift op tijdens een televisieprogramma heeft gezien? Vertel het onze kapsters en wij zorgen ervoor dat u kunt pronken met uw nieuwe coupe.

Uw haren laten wassen, knippen en föhnen bij de kapsalon in Hardinxveld

Bij de kapper in Hardinxveld heeft u keuze uit verschillende behandelingen:

  • Wassen en knippen;
  • Wassen, knippen en drogen van kort haar;
  • Wassen, knippen en drogen van lang haar;
  • Wassen, knippen en föhnen van kort haar;
  • Wassen, knippen en föhnen van lang haar.

U heeft de keuze om uw haar door een junior of senior kapper te laten behandelen in de kapsalon in Hardinxveld. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het laten kleuren ( Aveda )van uw haren of het laten zetten van highlights. Ontvangt u graag advies over een nieuwe coupe, een nieuwe haarkleur of over bepaalde producten? Onze deskundige medewerkers geven u graag professioneel advies. 

De kapsalon in Hardinxveld waar gewerkt wordt met professionele apparaten

Bij de kapper in Hardinxveld werken wij met styling apparaten van Max Professional. Denkt u hierbij aan stijl- en krultangen. Max Professional maakt gebruik van 100% titanium voor stijltangen en keramiek/tourmaline voor de krultangen. Hierdoor kunnen de tangen uw haar niet beschadigen en zijn de tangen voor ieder haartype geschikt. Bent u geïnteresseerd in een van onze behandelingen of producten? Loopt u gerust een keer binnen in onze kapsalon in Hardinxveld of maak een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer {custom_text_4}.

Bekijk ons assortiment